maanantai 18. toukokuuta 2009

Mennään vaan-vaan-vaan uudestaan-taan-taan...

Perjantaina oli niin lyhyt tet-päivä ja menin jo sen verran aikaisemmin töihin (7.20, jesh!), että pääsin pois jo puolilta päivin ja sitten lähdettiin äitin kanssa Jyväskylään shoppailemaan! :D Tässä muutamia mitä sieltä tarttui mukaan. Oikeastaan minulla oli ihan ostoslista, että ostaisin suunnilleen kaiken mitä tarvitsen, enkä hirveästi turhia. ;) Mutta en oikein löytänyt mistään mitään, paitsi Ginasta kaksi juhlamekkoa ja loput henkkamaukalta. En tiedä vaikuttiko se, että normaalisti olen aina muullon ollut parhaan kaverin kanssa Juväskylässä ja nyt pyörin itsekseni, mutta JC:ssä alkoi jo pahasti ahdistaa, kun kaikki vaatteet näyttivät niin tylsiltä ja tavallisilta... Mutta löytyi sieltä kumminkin. Kaikkea en kuvaillut, jos joskus pääsen level ykköseltä sinne asukuva levelille niin sitten täällä saattaa näkyä niitä muitakin. :)
Hattua lähdin metsästämään ja niitä tulikin sitten vastaan joka kaupassa! Tämä huitenkin H&M. Oli muuten vaikea koittaa nuttura päässä että onko tuo sopiva. ;D


Tämän mekon ostin Ginasta melko heräteostoksena. En osannut päättää kumman mekon otan niin rahaa oli (ihme kyllä!) sen verran, että otin molemmat. :D Tätä ajattelin pitää kesällä sukulaisten juhlissa ja rippileirin konfirmaatiossa.


Tämä kuva ei nyt ole mekosta lainkaan edustava! Tämä on siis se toinen Ginan mekko, molemmat maksoivat 24.90 e. Tätä käytän kevätjuhlassa + punainen patellavyö, korkkarit ja helmet, kaikki asusteet punaista. :)


Naamarasvakin piti ostaa, päädyin Garnier Freshiin, koska tuoteseloste oli juuri mitä etsinkin: sopii meikin alle, UV-suoja, imeytyy hyvin, kosteuttaa paljon ja on mattapintainen. Tänään käytin ensimmäistä kertaa ja toimivalta tuntui. :) Mutta hyi että oli Kicksissä törkeän huonoa palvelua! Liikkeessä oli sen 2 asiakasta ja minua ei tullut kukaan palvelemaan. Sitten kun suuntasin kassalle, jouduin monta minuuttia odottelemaan, että myyjä tulee kassalle, vaikka hän aivan varmasti näki minut. Palvelu oli innotonta ja melkein töykeää. Kun olin antanut rahat käteen, hän sanoi vaan että kiitos hei hei. Joo, moro vaan sullekin, toiv ei nähdä uudestaan!




Kynsilakat ostin oikeastaan illalla ihan lähiruokakaupasta. Kun ne oli -50% niin pitihän ne ostaa! Tai äiti osti...;) Korun tein vanhasta ketjusta ja äitin Pariisista tuomasta avaimenperästä.





Sitten loppuun vielä yksi ikuisuusprojekti, ollut työn alla jo sellaisen vuoden. :D Meidän kissa onnistui hieman sotkemaan tuota paperinarukerää, joten siitä oli jäljellä vain aivan törkeän iso sotku! Eilen selvittelin sitä 3 tuntia kun ei ollut muutakaan tekemistä. Nyt työ alkaa taas edistyä. Tuosta pitäisi siis tulla lampunvarjostin! Aika kaukana vielä ollaan...;)


Puran iskän kauluspaidasta sivusaumat, irrotan hihat ja pienennän vähän joka puolelta niin siitä tulee kiva kesämekko. :D Toivottavasti ei ollut iskän lempipaita. ;)


Kävin äsken työhaastattelussa, tai no, oli se työpaikka oikestaan varmistettu jo aikaisemmin. Iloinen yllätys tosin oli se, että sain töitä kahdeksi viikoksi pidempään kun oli aluksi puhe, joka tarkoittaa sitä, että palkkakaan ei ole enää mikään palkkio tyylinen, vaan 75% palkkaluokasta! Jee! Nyt ei sitten pahemmin kesällä lomailtukaan...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti