maanantai 11. toukokuuta 2009

Mamma mia!

Äitienpäivästä selvitty kunnialla! Annoin äitille oikein superyllätyksellisen lahjan: kolme risupalloa! :D Äitillä on aina näitä kivoja toiveita, risupalloja, rekkalastillinen hiekkaa, kasa kiviä...;D No joo, homma meni siis niin että pyysin äitiltä rahaa, että voin mennä pitsalle kavereiden kanssa. Sitten äiti antoi 20 e ja sanoi että lopulla ostat mulle sitten äitienpäivälahjan, niin muuten, siellä s-marketissa olis tosi kivoja sellasia risupalloja... No minäpä sitten menin ja ostin, yllätys yllätys, risupalloja. Sitten kun annoin lahjan äitille niin oli hassua kun molemmat olivat "oho, miten osasit juuri näitä ostaa? Enpä olisi arvannut! Kappas kun minulle juuri sattui mukaan rautalankaa, millä saan nämä puuhun kiinnitettyä! Ohhoh, voi sentään! Mites sattuikaan?" Oli hassua! ;D


Lippu salossa piti tottakai juhlistaa.


Oho, meni justiin väärinpäin tämä kuva. Tuollaisen äitienpäiväkakun siis pyöräytin. Koristelusta tuli vähän hassu, mutta muuten kyllä onnistui todella hyvin. :) Me ei kehdattu lähteä mihinkään superkallille äitienpäivälounaalle syömään mätitahnaa, tzazikia ja sipulisilliä, joten iskä laittoi meille possun sisäfilettä, kermaperunoita, kermapippurikastiketta, sataattia, italiansalaattia ja patonkia. Voi voi, kun tulee nälkä pelkästä kirjoittamisesta!


Ihanaa kun kevät voittaa vihdoin viimein!


Mentiin sitten iltapäivällä kaymään mummon luona kahvilla, jonne tuli sitten serkut heti meidän jälkeen. Kyllä nolotti, kun en ollut laittautunut yhtään, kun oli tosi kurja ja kipeä olo. Sitten olin siellä ihan räjähtäneen näköisenä, kun muut olivat laittautuneet oikein hienoiksi...:S Tarjolla oli teetä...



...ja tosi namia Daim-kakkua (!) sekä kokista, täytekakkua ja keksejä. (minä puhun pelkästä ruuasta, herran jestas!)




Noo, sitten vähän muihin tunnelmiin. Äiti oli viikko sitten Pariisissa ja tuliaisiahan sieltä sitten tuli. :) En jaksanut ottaa kuvia kuin vain pelkistä kengistä, ja nehän ne olivatkin pääasiat. Ihanaa, 35 kokoisia kenkiä! Hyvästi paperipatentit! Tässä söpöt punapilkulliset ballerinat. :)





Nämä olivat ihanat! Nyt pitää ostaa kevätjuhlaan vaalea mekko, että pääsen käyttämään näitä ihania. :) Korko ei ole mistään korkeimmasta päästä meikäläisenkään kengissä, mutta se on sen verran ohut, että harjoittelemista kyllä vaatii, on meno nimittäin muuten sen verran huteraa. Meikäläinen kun on tottunut sellaisiin jättisuperpaksuihin tolppiin. :D






Tässä näkyy vielä paremmin tuo korko. Ja saksan sanakirja...*huoh* Mutta ihanaa, huomenna viimeiset saksan tunnui tänä vuonna! Ens kerran vasta lukiossa, jesh!


Niin ja syvin pahoitteluni (taidan tosin pyydellä anteeksi ihan itseltäni, lukijaluvut ovat nimittäin päätähuimaavat, eheh...), tarkoitukseni perustaa MUOTIblogi on tainnut jäädä hieman puolitiehen. Nimittäin sen muodin osalta! Enimmäkseen koko blogin olemassa olo on ollut meikäläisen vuodattamista ja sekalaista selitystä. Kenkiä on jonkin verran ollut, mutta nekin vain esittelymuodossa, päivänasut ja kaikki yms yms on jäänyt kokonaan unholaan. Johtuu ehkä tosin siitä, että olen aivan SUPERkriittinen vartalostani asukuvissa. Silloin harvoin kun niitä otan, niin ne eivät koskaan tänne kyllä päädy. Kengistä on helppo ottaa kuvia, sillä pelkistä nilkoista en ole niin kriittinen..;)
No joo, lifestyleblogina sitten pusketaan eteenpäin. :)




1 kommentti:

  1. Oho, mä en tienny että sullakin on blogi! :D Enkä oikee eka osannu tota lukija juttuu mut lopulta onnistuin, niin vaikeeta kun se olikin.. Mut oi, vähä noi kakut näyttää herkullisilta ja kengät söpöiltä! =)

    VastaaPoista