sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Kokkikoulu!

Tervetuloa kokkikouluun! Tänään vuorossa tomaattinen herkkupizza alá Henna. ;)
Pohja:
vähän kättä lämpöisempää vettä 3 dl
pussi kuivahiivaa
loraus öljyä
ripaus suolaa
jauhoja riittävästi
(huomatkaa erittäin tarkat mitat)

Täyte tässä pitsassa:
jauhelihaa(ihan vähän)
kinkkua
ananasta
aurajuustoa
tomaattia
juustorastetta + pitsamaustetta
tomaattipyrettä 1 purkki


Ensteeks vesi ja hiiva sekoitetaan. Lisätään öljy, suola ja jauhot.


Ää, en osaa vieläkään näemmä säätää näiden kuvien kanssa! No juu, sitten kannattaa jauhottaa kädet, jos ei halua tuskailla koko loppuviikkoa pitsan kanssa. Ja taikinaan myös kannattaa lisätä vielä tässä vaiheessa jauhoja. Niin, pointti siis on että se levitetään tohon pellille! :D


Levityksen jälkeen isketään siihen tomaattipyre, kannattaa levittää nuolijalla niin menee kaikista parhaiten. Tää kuva ei kyllä suoraan sanottuna ainakaan herättele ruokahalua...;)



Sitten päälle jauheliha (paistettu sellainen ;)), kinkku, ananakset, aurajuusto, tomaattisiipaleet, juustoraaste ja pitsamauste. Aurajuustoa ja tomaattia saa olla paaaljon. :) Ja eikun uuniin 200 astetta. Paistoaika on suunnilleen puolisen tuntia, mutta voi vaihdella paljonkin. Pitää katsoa sen mukaan milloin se näyttää hyvältä. :)




Ja eikun syömään! Kyytipojaksi kokista ja vihreää salaattia. Helppoa ja hyvää, nams! :)
PS. Eilen lankalauantaina koitin raahata poikaystävää väkisin kaupungille. Eihän se olisi muuten mihinkään lähtenyt, mutta sitten se muisti että sen pitää käydä ostamassa kaverille synttärilahja, kun se täyttää 18 v. Lievien vastoinkäymisten siivittämänä raahasin sitten masentunutta poikaystävää ja sen kiukkuista perhettä ympäri kaupunkia: kangaskauppa kiinni, suutari kiinni, lankakaupan myyjä sekoilee lahjakortin kanssa ja kevättakki, jota olen jo monta viikkoa himoinnut, ei sovi minulle kuulemma yhtään. No, lahja sentään löytyi... Ja onnistuneen reissun päätteksi minä olin masentunut kun en löytänyt muuta kuin kaksi kerää lankaa ja poikaystävä tappeli veljensä kanssa ja niiden äiti ja serkku huusivat niille olla hiljaa. Jesh, ei enää kaupungille, kiitos!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti