sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Kakkua herkkua, kakku on mun herkkua

Taas hujahti vikonloppu koulutuksessa, tuntuu että muuta en ole viimeaikoina viikonloppuisin tehnytkään... No ei se mitään, oli ihan superhauskaa isoskoulutuksessa! Päästiin vihdoin olemaan show-ryhmä, eli vedettiin iltaohjelma: sketsejä, pelejä ja leikkejä. Taisi niillä muilla olla sentään edes vähän kivaa. ;) Paras kaveri lähti lusmuilemaan yli viikoksi Lappiin, joten oltiin sitten kahden miespuolises kaverin kanssa kolmestaan sitä vetämässä. Mutta ei se mitään, meni hyvin. Ja kivvaa oli! :D
Ää, piti koulutuksen jälkeen vielä lähteä kirkkoon, kun se on meillä tapana ja sen jälkeen vielä musiikkiryhmän treenit. En jaksaisi näitä seurakunnan musiikkijuttuja ollenkaan, mutta on vähän pakko, että saadaan käyttää seurakunnan tiloja ilmatteeks sen meidän oikean bändin kanssa..;)

Sieltä kun sitten tulin puolikuolleena ja nälissäni kotiin, niin sitten äiti ilmoittaa, että kohta tulee vieraita kun on veikan synttärit. Jesh! Eikun imuroimaan ja siivoamaan, hyvästi englannin opiskelu! Enkä kyllä ole sitten nytkään sitä lukemassa...;) Mutta tuli tosi hyvää kakkua, itse tein alusta asti. (minkä kyllä voi huomata totaallisen lässähtäneestä keskikohdasta...) On kyllä reilua, joudun leipomaan kakun itse jopa omille synttäreilleni... No minkäs teet.
Ja jee, kyllä se kevät vielä tulee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti