sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Epätoivon hippusia

Ää, miksi en osaa käyttää tätä bloggeria?! Videoiden lataamista ne tajua ollenkaan, puhumattakaan siitä, miten saan kuvista isompia tai blogin värit ja reunat juuri oikeanlaisisksi. Ärsyttävää!

LIEVÄÄ ärsyyntymistä on ollut havaittavissa viimeaikoina muutenkin. Kokeita sata ja yks, miks ei voi olla yksinkertaisesti samalla viikolla kaikkina viitenä päivänä kokeet, kun ne pitää olla ripoteltuna kuukauden ajaksi, suunnilleen kaksi tai kolme koetta per viikko. Tet-paikasta ei tietoakaan, kaikki mielenkiintoiset oaikat olen jo käynyt viime nuosina tai sitten ne on jo viety... Ja pahuksen kirjaesitelmä mitä en jaksa lukea ja tehdä! Viisi päivää aikaa...

Sitten kaikista pahin: en ole 18! Viime aikoina tuo on ärsyttänyt ihan tosi Tosi TOSI paljon. En pääse Flow-festareille ja siellä olisi Lily Allen! En pääse lähikaupungin yökerhoon katsomaan Klamydiaa, Popedaa, Maj Karmaa... Vielä puuttuisi että kohta PMMP on siellä! Tuo on ärsyttänyt viimeviikot ihan kauheasti, eikä asiaa paranna yhtään sekään, että puukkohupparityttöjen Ida juuri kertoi miten on hyvä olla täysi ikäinen kun pääsee Plutonium 74:n keikalle kun alaikäisille ei ole juuri mitään. Minäkin haluan sen keikalle! Sitten menin vieläpä tekemään naamakirjassa testin, jossa testattiin mikä naapurikaupungin kaupunginosa olen. Ja tottakai olin kuulemma "opiskelija, joka nauttii vauhdikkaasta yöelämästä ja on tuttu näky *kaupungin ainoassa kunnollisessa yökerhossa*." Argh, kun en pääse sinne! Kauhea kriisi meneillään.

Onneksi äiti sitten kertoi keikasta, jolla soittaa paikallisen kesätestteri yhdistyksen ohjaaja ja hänen vaimonsa ja lisäksi jotain äitin tuttuja teatteripiireistä. Päätimme sitten mennä katsomaan sitä. Onneksi lähdettiin! Tosin oltiin sen verran myöhässä, yllätys yllätys, että ehdittiin nähdä vain kaksi kappaletta kyseiseltä bändiltä. Kyllä ärsytti sekin! Mutta sitten huomasin että hei, tämähän on ihan jokin bändi-ilta ja siellä soitti yhteensä neljä eri bändiä. Katsottiin sitten seuraava bändi (joka oli super hyvä, siinä soitti kaverini isosiskon miesystävävä rumpuja, ja tosi hyvin!) sekä seuraavalta bändiltä ensimmäinen kappale, joka osoittautui ihan kauheaksi rääkymis-örinä-musaksi. Olin siihen todella pettynyt, olin kuitenkin soittanut kyseisen bändin kitaristin kanssa aikaisemmin ja luulin että hän soittaisi todella hyvin. Menee taidon aivan hukkaan tuollaisessa vitossointu-moshaamisessa... Mutta ei siinä mitään, kannatti lähteä ja kriisi helpotti ainakin hetkeksi...

Enkä tietenkään tajunnut ottaa illasta asukuvia, mutta olin erittäin tyytyväinen! :) Onneksi lainasin äitin nahkatakkia, taisi nimittäin olla melkein jokin kirjoittamaton sääntö, että bändi-illoissa pukukoodina on nahkatakki...:) Lisäksi päällä oli vilan tumman farkkulegginsit (jotka hajoaa ihan any minute!), musta pitkä toppi hennesiltä, dinskon ihanat mustat peeptoe-korkkarit sekä punaiset helmet ja punainen kukka hiuksissa. Ai niin ja se musta kirppislaukku, jonka jo esittelin! Voi ei, nyt olisi kerrankin pitänyt olla se kuva... Ja tästäkin tuli sitten pelkkä kuvaton vuodattamispostaus. No, ei voi mitään, ensi kerralla paremmin...:)

Nyt jos jopa tekisin jotai fiksua, viimeiset kaksi tuntia olen vain bloggaillut ja naamakirjaillut. Nyt opiskelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti