torstai 26. maaliskuuta 2009

Viime päivien ilonaiheita!

Jeii! Sain vihdoin itseäni niskasta kiinni ja ryhdyin rustailemaan ajatuksiani tännnekin sen vanhan ja rähjäisen päiväkirjan lisäksi.
Viime aikoina olen ollut hurjan hyvällä tuulella (ainakin melkein) koko ajan! On se kumma juttu miten pelkkä kevätaurinko voi vaikuttaa näin paljon! Ja minä jos kuka en ole yhtään kevät ja kesä ihmisiä... Mutta silti se on ihanaa! :D
Lisäksi viime päivinä on sattunut lukuisia mieltä ylentäviä asioita ja lisää on tulossa! Näin muutamia mainitakseni: muodostelmaluistelukisojen toinen sija, nuorisovaltuuston puheenjohtajuus, äidinkielen valtakunnallisten kokeiden hyvin meno (onpas hyvin muotoiltuja sanoja...), siis ainakin toivon mukaan menisi hyvin! :D Lisäksi vielä tuntuu, että kyllä se meikäläinen ekhä sittenkin sitä matikkaa osaa, niin vaikealta kun se viime aikoina on tuntunutkin. Ihmissuhderintamalla taasen voisi olla hieman paremminkin, kun kavereiden kanssa menee hyvin, kaikki muu menee metsään ja päin vastioin...:S Mutta mahtuu viimepäiviin ikäviäkin asioita, kuten esimerkiksi seuraava:


Maksukehotus! Jesh, kuinka ihanaa. Nyt on kyllä 4h ihmiset mielissään. Kohta potkivat minut jo pihalle. Ei sillä, että minä aktiivinen olisin, en ole varmaan ikinä käynyt missää. :D Olen jäsen vain kesällä tehtävän Italiaan suuntautuvan nuorisovaihdon vuoksi... Mutta siitä skrrivailen myöhemmin! :) Ja sitten ne Hyvät Asiat! Jeii, meikä osaa laskea! Vaikka eivät nuo kyllä mistään vaikeimmasta päästä olekaan. Tai siis sillähän minä osaan, ei ne vaikeat suju. :D

Aivan mahtava sää! Joka tosin suvaitsi mennä pilveen juuri kuvan ottamishetkellä. Ja jääpuikkoja, huippua! :)



Hmm, mitähän tälle kuvalle kävi...? Joka tapauksessa, namia omenapiirakkaa. Taisin itsekseni tuhota sen puolikkaan vuoallisen. ;) Mutta se oli hyvää eikä kukaan muu halunnu...?


Ja sitten vielä, saatoin ikuisuusprojektin vihdoin päätökseen: ruskearuudulliset kangassortsit! Nuo on tosi kivat kesällä, ainakin toivon mukaan... Enpä ole muuten ennen tainnutkaan saada mitään vaatetta siihen kuntoon että sen olisi päälle voinut pukea. Se kangas ompelukoneesta puhumattakaan ei vain tottele ei sitten millään! Ja koru kiiltää hienosti, se on joku vanha cameé sokokselta. Ja ilman sitä on ihan alaston olo! Ihmiset luulevat jo, että eikö tuolla muita koruja olekaan? Vastaus tosin taitaa olla että kyllä...;)
Mutta ihanaa, kevät on täällä! (viimeistään kohta!)
PS. Hmm, pitäisiköhän ehkä opetella laittamaan näitä kuvia vähän paremmin...? ;D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti