lauantai 28. maaliskuuta 2009

Leijailua ja nögöilyä

Huh huh, kyllä ei meikäläinen ole yökukkuja. Viime yö meni erittäin mukavasti seurakuntanuorten nörttäilytapahtuman eli JLANien (local area network) parissa. :) Tarkoituksena on siis kokoontua porukalla seurakuntamajalle ja pelata verkossa kaikkia erilaisia (ihme) pelejä yön yli. Ilman unta! Toki siis sai nukkuakin jos halusi mutta kuka nyt sitä kaikesta hauskasta tahtoo jäädä paitsi, kun samalla voisi valvoa ja olla tapahtumien keskipisteenä! ;) Pääajatus oli siis tuoda tietokone ja pelata sillä, mutta meikäläinen jo perinteeksi muodostuneella tavalla (kaikenkaikkiaan kaksien lanien kokemuksella ;) ) otti telkkarin ja 9 (!) SingStaria mukaan. Nyt ei sentään tarvinnut pleikkaria raahata, yksi kaveri hoiti sen paikalle.
Ja omat ruuat toki mukaan. Mulla oli koko ajan ennen laneja sellainen olo, että ei herranjestas, ei nää ruuat voi millään riittää mulle. Pakko ostaa varmuuden vuoksi lisää! Mulla oli siis sitten mukana puoli litraa pepsi maxia, ananas-mandariinimehu, roiskeläppäpitsa, yksi 50 snt hampurilainen, 4-pack danone/danonino/danonette/danielle (mitä ne on??!!) rahkoja, niitä missä on se kiva dino ;), pupujussin hedelmärae -pussi, Siwasäkki-karkkipussi, säilyketölkillinen hedelmäcocktailia, yksi sämpylä ja 1.845 kiloa satsumia! Voi hitto, tälleen kirjotettuna tää määrä kuulostaa ihan kamalalta!
Vieläpä vanhemmilla isosilla (niin me oltiin siis isosia kaikki keitä siellä oli, paitsi yksi, joka tuli paikalle avecina) on tapana lähteä tilaamaan pitsoja kirkolta yhdestä ja paikkakuntamme ainoasta ravintolasta, joten olin tietenkin varautunut siihenkin ja tilasin yhden kaverin kanssa perhepitsan puoliks. Ihan selvennyksen vuoksi täytyy vielä lisätä, että EN syönyt tuota kaikkea! ;D
Seuraavana päivänä eli siis tänä aamuna oli sitten tarkoitus olla kirkolla klo 9.00 siivoamassa kirkkoa! Se on meidän kv-tiimin, eli ryhmän, jonka kanssa lähdemme Italiaan ensi heinäkuussa, rahankeruuprojekti. Sinne sitten kattokruunua puhdistelemaan puolen tunnin yöunilla/-torkuilla. :D Niin siis, se osa ruoka oli siis sinne säästetty. ;) (Empire Earth yllä)
Sitten siihen itse pääasiaan eli pelaamiseen. Ensin tarkoituksenani ei todellakaan ollut ottaa konetta mukaan vaan meinasin vaan tyytyä siihen SingStarii, Guitar Heroon, tanssimattoon ja elokuvien katseluun. Mutta eihän siitä sitten tullut mitään, kun kaverit alkoivat kasailla tietokoneita. (Ihan selvennyksen vuoksi mainittava, että havaittavissa oli selvä sukupuolien kahtia jako: tytöt olivat pleikkarilla ja katsoivat elokuvia ja pojat tietokoneilla lanittamassa.) Meikä oli taas vaihteeksi ihana poikkeus! Mutta ei se mitään. :)
Niin siis, iski himo, että pakko minunkin on saada kone tänne kun kaikilla muillakin on ja en halunnut jäädä ulkopuoliseksi, kun tytöt eivät niin hyviä kavereitani olleet, pojat enemmänkin. Sopivasti satunkin asumaan aivat tapahtumapaikan vieressä, joten pyysimpä sitten kaverin mukaan ja haimme meidän kotikoneen ja raahasimme sen pulkassa (!) paikalle. :D Jeii, meikäläisestä tuli ihan nörtti! Vaikka ei tuo ehkä ihan kaikkein parhaiten sujunut... Minähän en siis pelaa tietokoneella, enkä ole tainnut ikinä pelatakaan. Siitä se sitten vaan alko sujua, ensin Counter Stikella (yllä) ja sitten Empire Earthilla. Jälkimmäistä en tosin ehtinyt tajuta ollenkaan, mutta ei se mitään, cs se pääjuttu olikin. Ensin olin tietysti ihan surkea ja kun viime laneilla ehdin tehdö jo kaverin koneella melko selväksi että en osaa pelata, oli täysi yllätys luvassa: keskin hengissä kerralla jopa niin pitkään, että sain ammuttua kaksi tai kolme ukkoa samalla vuorolla! Oo! Oli siinä jätkillä ihmettelemistä, kun emikä pisti viellä menemään. Ensimmäisen tapetun ukon kohdalla porukka hämmästeli yhteen ääneen että oho oho, mutta toisen putkeen ammutun kohdalla kaikki jo suorastaan hurrasi että "Oo, vau hyvä 'enna, vähän sä oot hyvä! Tapoit Oskarin! Jee!" Eikä siinä ollut edes sarkasmia! Oo, vähän mahtava tunne pärjätä jossain sellaisessa, mikä ehdottomasti mielletään vahvasti poikien alaksi eikä tytöt sitä juuri tee. Keräsin jopa niin paljon rispektiä, että seuraavilla kierroksilla Oskari oli jo että, "voi ei, tuolta se 'enna tulee" ja "varokaa sitä" ja "vähän 'enna on kova tässä!" Hihiii! ;DD
Niin että siitä se kouluammuskelijan ura sitten alkaa.... Voi ei, nyt joku lukee tämän blogin ja tulkitsee tämän jotenkin fiuuu... Ei, en aio kouluammuskelijaksi! Loppua kohden, kun sitten ei peli enää sujunutkaan niin hyvin, vetosin siihen että "no ainakaan minusta ei tule kouluammuskelijaa, kun en pelaa tällaisia ja minulla ei ole taipumuksia siihen!" ;)

Ja tässä sitten tämän iltapäivän olotila. Ja ehkä vähän viime aamuyönkin..;) Vielä piti kävellä päivällä sieltä kirkolta viisi kilometriä kotiin, kun porukat on Helsingissä puutarhamessuilla ja kansallisteatterissa. Epistä, minä kans! Onneksi kuitenkin nukuin äsken sellaiset kolmen tunnin päiväunet. :) Mutta tulipas tuota tekstiä taas. Kyllä huomaa kun on päiväkirjasta luistanut, lusmu minä, niin pitää sitä jonnekin vaan vuodattaa. :)

PS. Yhyy, mun paras ystävä samalta luokalta ja vieläpä toinen tosi hyvä kaveri rinnakkaisluokalta lähtevät koko ensi viikoksi Lappiin. Miten mä pärjään?! *nyyhky*
PPS. Perjantai-iltana tuli viesti että Ellos-pakettisi on saapunut, paketti on haettavissa lähimmästä postistasi! Jeii! Puolet paketista tulee harmillisesti toisessa erässä, mutta ei se mitään.. En ole pitkään aikaan tilannut mitään, jännää! :D






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti