sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

hupshups...

Huu, kylläpä aika lentää! Toissaöisen valvomisen vuoksi herääminen venyi reilusti sinne puoleen päivään. Ärsyttää kun menee koko päivä hukkaan nukkumisen takia! Nyt kimppuuni hyökätään veitsin hampain, suurin osa kun ei viikonloppuisin muuta teekkään kun nukkuu. Nyt kyllä tosin yleistän ehkä vähän liikaa, anteeksi!

Joka tapauksessa, ensin aamua, tai toisin sanoen päivää, meni tehokkaasti siihen kun jumiuduin keittön pöydän ääreen aamupalalle ja lukemaan sanomalehdet ja Trendiä. Mummo oli meillä myös käymässä, joten jäin sitten pitkäksi aikaa juttelemaan ja selittämään kaikesta mahdollisesta. Sen jälkeen katsoin veljen kanssa muodostelmaluistelua ja virkkasin haarukkapitsiä, toinen ikuisuusprojektini... Mummo huijasi minut imuroimaan, katsoi vierestä ja koko ajan löysi lisää paikkoja mistä siivota...:P Tätä kesti jonkin aikaa kunnes huomasin että voi herranjestas! Olen unohtanut siirtää kelloja! Minulla on huomenna kemian koe! Jesh, lukeminen jäänyt lievästi sanottuna vähälle... Noo, ei se mitään, mennään heittämällä läpi. Ja tunnin päästä alkaa iki-ihanat Gilmoren tytöt, joten en pääse sillonkaan lukemaan. Ja kohta tulee porukat Helsingistä, niin sitten jään kuitenkin niiden kanssa selittämään...
Oi, kyllä Jess ja Rory on kyllä sitten ihana pari. Loganista pidin myös, mutta sarjan karun päätöksen vuoksi innostukseni lopahti, vaikka Roryhan ne pakit antoikin... Ja kohta Jessiä esittävää Milo Ventimigliaa voi taas bongailla Heroes sarjasta joka jatkuu 5.4. Subilla tai kolmosella, en nyt muista kummalla. :)



Hep Alien on muuten aivan samanlainen kuin meikäläisen oma bändi. Jopa hiusten pituudet menevät oikein! :D Basistilla lyhyet ja tummat, toisella kitaristilla pidemmät kuin toisella ja kiraristi ja rumpali seurustelevat. Niin, siis ihan selvennyksen vuoksi, meikä on se ainoa naispuolinen bändissä ja rumpuja koitan paukutella. :) Mutta Lane on kyllä ehdottomia suosikkejani koko sarjasta, ehkä siksi kun hän on niin samanlainen kuin minä itsekin tai häneen on helppo samaistua. Ja hän on aina niin ihanan iloinen ja aurinkoinen. Ja hyvä rumpali! :)
Nyt jos koittaisin vähän lueskella galvanoimisesta, hapettumisesta ja elektrolyyseistä. Tsau!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti