tiistai 31. maaliskuuta 2009

Uu uu uutuuksia!

Jeii! Se minun Elloksen pakettini suvaitsi vihdoin saapua ja mitäs sieltä paljastuikaan: trenssi ja korkokengät yhteishintaan 9.80e + postituskulut! Trenssistä tosin ei ole nyt kuvaa, se oli paremman näköinen äitin päällä, joten annoin sen hänelle. Tai no, oikeastaan se olikin äitille...;)
Mutta lisäksi sain jo pitkään toivomani Hai-kumpparit, mitä herkullisimman värisinä, tuliaisiksi äitiltä ja iskältä Helsingistä puutahramessuilta. Ennen tämän kuvan ottamista en edes tajunnut, että kumppareissa on heijasimet!
Nämä kengät olivat kyllä superlöytö! 4.90e! Haloo, kuka nyt siihen hintaan suostuu edes pitämään kuvaa netissä näistä kaunokaisista? Koko oli 36, joten ne ovat hivenen isot. Onneksi niissä on tuo remmi jalkaterän päällä, joten se pitää kenkää paremmin paikallaan. Eikun vaan pumpulia kärkeen niin hyvä tulee! ;)


Kevään tulon huomaa ehdottomasti neljästä asiasta: kauheasta koerupeamasta, joutsenien saapumisesta, sukkien kastumisesta ja karvaisista sukkahousuista! On se ihanaa omistaa pitkäkarvainen koira + kaksi kissaa näin kevätaikaan...;)

Tässä sitten parempaa kuvaa kumppareista. Nyt kestää sukatkin kuivana armottomassa loskakelissä.



Täältä tullaan rapakot ja festarit! :)
PS. Eilen meillä oli koulussa konsertti, josta tottakai toimittaja tuli bongaamaan minut ja kaksi kaveriani. Nyt on superkauniit kuvat lehdessä ja vieläpä totaallisen vääristellyt kommentit! Kauan eläköön ärsyt toimittajat!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti