sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Nooa ja valas ja synttärit

Kappas vain, aika juoksee ja oman bloginin synttäritkin ehtivät mennä aivan huomaamatta 26. päivä ohi! No, minkäs teet, olisi varmaan hillittömät blogibileet ja koko viikon kestäneet arvonnat olleet muutenkin, kiitos minun hillittömän suuren suosioni ja kuuluisuuteni! Miten blogin saa ihmisten tietoisuuteen? Jos joku tietää, kertokaa minullekin! (miinus blogilistat yms. bloglovinin...)

Mutta enpä ole edes ehtinyt hehkuttamaan uutta ihastustani ja innostustani, nimittäin ukulelea! En esen tiedä mistä koko innostus alkoi, ehkä osittain siitä, että ihana ihana laulaja-lauluntekijä Soko soittaa ukulelea ja kuten myös yksi lempi naisnäyttelijöistäni Zooey Deschanel. Toivoin ukulelea joululahjaksi mutta en sitä kuitenkaan saanut. En tosin ihmettele, näillä leveyspiireillä ovat musiikkikaupat sen verran harvassa... No, jouluna sitten luppoaikanani selaisin nettiä ja otin selvää asioista ja hehkutin kaverille mesessä, kuinka olisi huippua soittaa ukulelea! (Huom! Saa olla basisti ilman basistin leimaa, 4 kieltä! :D) Itselleni kun on käytännössä mahdotonta päästä musiikkikauppaan useammin kuin kerran pari vuodessa, jos sitäkään, niin sitten sanoin kaverilleni vitsillä, että sinä kun menet sinne Kuopioon, niin käypäs ostamassa minulle ukulele. Ja sitten hän osti sen! Voi hertsileijaa! Muuta ei voi sanoa kuin vain että kiitos nyt tuhannesti!!!


Noah & the Whale -niminen indie-bändi on yksi ukulele-innoittajistani. Samalla se on kivunnut ehdottomasti yhdeksi suosikkibändeistäni. Ihanaa hyväntuulista, erilaista, kekseliästä ja omaperäistä musiikkia. Tällaista lisää! :)



Ja onhan se rumpali maailman komein! ;)
Minusta tuntuu, että kokoonpano on ehkä hieman muuttunut. Eri kuvissa on nimittäin eri näköistä porukkaa... Niin valveutunut en ole, että olisin ottanut siitäkin selvää. :D


Kaikista parhaasta biisistä, Five Years Time:ista ei saanut viedota laitettua, harmi. Mutta siitä samasta kuitenkin live-versio. :) (Pakko työntää näitä videoita tänne, kun vihdoin sen opin. :D)
♥♥♥
Kohta tulee kummityttö virpomaan, sekun on taas virpomispäivä (palmusunnuntai kuulostaa liian raamatulliseta arkikieleen). Ennen sitä ehtiikin mukavasti lukea maantietoa, ihana ihana koeviikko taan vaihteeksi edessä. Onneksi huomenna on helppo koulupäivä, ensimmäinen tunti vapaata, koska minulla oli englanti itsenäisenä ja suoririn kurssin jo pari viikkoa sitten (sekin aika menee tosin matikan lukemiseen), sen jälkeen matikan tunti, historiaa ja vielä päälle liikuntaa, milloin meillä on zumbaa! Vähän kivaa! Tänään on vielä illallakin zumba-tunti, pääsen testailemaan uusia, oikees juuri itse tarkoitukseen sopivia aerobic-kenkiäni. :)
Nyt etsimään suklaamunia, äiti piilottaa niitä vieläkin, vaikka siitä jaksaa innostua enää pikkuveli...--->


2 kommenttia:

  1. Sun pitää mainostella tätä blogii jossain! :-)

    VastaaPoista
  2. Mä en osaa! Tuntuu tyhmältä mennä toisten kommenttibokseihin huutelemaan, että "hei" lukekaa mun blogia!" :D Okei, lisää tarmoa! :)

    VastaaPoista