lauantai 13. maaliskuuta 2010

Kevätpörriäinen

Meikäläinen on nykyisin ihan täynnä virtaa! Olen aloittanut urheilun!(?)! Syön kasviksia! Käyn ulkona! Mitä ihmettä on tapahtunut?
a) kevätaurinko saa ihmeitä aikaan
b) aloittamani kehon puhdistuskuuri (jonka tarkoituksena on poistaa kuona-aineet kehoa kuormittamasta, 3 tablettia päivässä, how simple!) todella tepsii
c) olen ehkä vihdoin tajunnut, kuinka sitä oikeasti pitäisi elää (öö...)
d) päässäni on naksahtanut ja pahasti

Homman nimihän on siis seuraava. Aloitin zumban, joka ihan mahtavaa ja huippua! Vihdoin sellainen liikuntamuoto, mistä meitsikin jaksaa innostua. Kaikki kuntopiirit ja lenkkeilyt on nimittäin niiin pakkopullaa kun olla ja voi, että meikäläistä ei kyllä lenkkipolulta noin vain bongaa (en tosin tässä tilassa vanno mitään...). Mutta Zumba on mahtavaa! Ihania latinorytmejä, hauskoja ja kivoja liikkeitä sopivalla rasitusteholla ja meno on muutenkin melko tanssillista, ja sehän minulle sopii. :)
Tämän ihmeen innoittamana sitten tajusin, että eihän se tunti viikossa liikunta riitä yhtään mihinkään! No, marssinpa sitten paikalliselle "salille" (miksi sitä sanotaan, jumppasali??) ja aloitin BodyCombatin. Tai no, aloitin ja aloitin, eilen oli eka kerta. :D Mutta sinne olisi vakava tarkoitus mennä vielä jatkossakin ainakin kerran viikkoon ja samaisella salilla houkuttelisi lisäksi vielä oikein paljon "korsetti kuntoon"-ryhmä. Sille olisi käyttöä!
Näiden kuntoiluintojen lisäksi menin vieläpä eilen, perjantai-iltana nukkumaan jo ennen puolta yhtätoista (toim. huom. kouluiltoina venyy keveästi yhteentoista...) ja heräsin lauantai aamuna varttia vaille KAHDEKSAN! Mitä h*ttoa?! No eipä siinä mitään, illalla väsytti ja aamulla ei, kerrankin oikein. :D
Vaan tulipa tuota suklaata silti taas syötyä. Yksi ruokahalun poistava urheilulaji, kiitos! (Idioottivarma sellainen)
♥♥♥
Käytiin tänään äitin ja siskon kanssa kaupungilla Thai-marketissa. En ollut ikinä ennen käynyt siellä ja voin sanoa, että kyllä kannatti! Siskollani on thaimaalaisia kavereita, joten hän on hieman tutustuttanut meitä thaimaalaiseen keittiöön. Ruoka on huippua, kannatan! Niin, itse kauppa siis oli täynnä ihania purkkeja ja värikkäitä ruokapakkauksia ja mitä ihanimpia makuja. Ja voi sitä chilikastike-valikoiman määrää! Tulihan sitä sooseja osteltua ja 5 kiloa kunnon aasialaista jasmin-riisiä, nam! Yllätykseksi löytyi vielä mansikkalimpparia, joka oli aivan taivaallista! Olen koittanut kaikilta etelän reissuilta etsiä tiettyä Clipper-merkkistä limpparia, joka oli aivan jumalaista, mutta sitä ei ole löytynyt mistään. Vaan tämäpä oli miltei samanlaista! Ei tarvitse arpoa, että mistä ne limut tulee jatkossa ostettua! (jos tosin kaupungille asti pääsee täältä perähikiältä...)
Ironista, ensin hypetän liikuntaa ja heti perään ruokaa, jesh, juuri näin! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti