maanantai 28. joulukuuta 2009

Paketteja paketteja

Taekoitus oli laittaa kaikki lahjat kavereita ja kummin kaimoja myöten tähän kuvaentryyn, mutta yhteys protestoi niin kiitettävästi vastaan, että näillä mennään.
Tässä patalaput (ainakin osa!), jotka virkkasin Huopasesta ja sitten huovutin pesukoneessa. Ne tuli samaan pakettiin itsetehdyn mustaviinimarjamehun kanssa ja meni kummille. :)


Tässä samanlainen mehu, mutta "viinijussilla". Paketti ei ole viimeinen versio, vaan lavastettu joskus aikaisemmin, silloin kun sain neulomuksen valmiiksi. Tämä meni toiselle kummille. Kolmannelle kummille meni myös mehu, mutta punaisella viinijussilla, mistä ei tosi ole kuvaa (ehkä hyvä niin. :D).


Tässä doublesuklaa tikkareita, mitä tein kavereille. Noita oli tosi kivaa (ja yllättävän helppoa!) tehdä. :)


Sitten niihin itse paketteihin. Valtavan roskavuoren pelossa kammoan lahjapapereita, joten pakkaan kaikki paketit sanomalehtiin. Käytiin kaverin kanssa levykauppa Äxässä ja sieltä sai superhienoja Rottasanomia, joten pakkasimpa paketit niihin. Veikalle tuli tällainen. Siitä tuli meikäläisen tämän vuoden lemppari. :)


Tässä vielä koko perheen paketit. Etualalla on Veikan toinen paketti, missä on kolme rasiaa konvehteja, toisessa Veikan paketissa oli Axe-lahjapakkaus, sininauhaisessa on iskälle itsetehdut villasukat ja "Päivä jona maailma pysähtyi"-leffa. Takana henkkamaukan laatikossa siskolle vartalorasva, -saippua ja "Orpokoti"-leffa. Äitille oli vielä tosi ilo paketti, missä oli valkoinen lyhty. :)


Tässä vielä kavereiden pakerit. Tuossa näkyy vähän noita tikkareita, päälimmäisessä Jackson-paketissa lapaset, tai oikeastaan noissa kaikissa on lapaset. :D Ruutunauhainen paketti on parhaalle kaverille, jossa on lapaset ja "Kuinka löytää Se Oikea ja pitää samalla hauskaa"-kirja. :D Vielä yksi paketti oli, missä oli pipo, mutta siitä ei tullut kuvaa. Vielä jos kone suostuisi yhteistyöhön, niin voisi vaikka laitaa kuvat niistä neulomuksista. Mutta se myöhemmin. Nyt syömään vielä ihan vähäsen lisää suklaata. --->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti