maanantai 28. joulukuuta 2009

Tyylikkäitä herroja!

Missä tällaisia miehiä on? Ei ainakann näillä leveysasteilla... Selailin tässä ajan tappamiseksi pitkästä aikaa Hel-looksia ja siellä oli uskomattoman hyvin pukeutuvua ja erilaisia miehiä! Tässä muutama--->

Mies + paljettilegginsit = mitä ihmettä?! En olisi ikinä uskonut, että yksikään rumemman sukupuolen edustaja suostuisi niitä jalkaansa kiskomaan, vaan kas, ihminen on erehtyväinen. Ja hyvältä näyttää! (ainakin tässä kuvassa, koulun bileissä: enpä usko...)


Tämä on kyllä edellisen totaallinen vastakohta, mutta mielestäni erittäin mukavan näköinen kokonaisuus. Komistuksella on selkeästi oma tyyli ja vieläpä jotenkin raikas ja pirteä sellainen. Kyllä tämännäiköisen kanssa kehtaisi kaupungilla kulkea (ellei jää itse tyylittömämmäksi siinä rinnalla...)

Ja kukas muukaan se täällä on, kuin itse Muodin Huipulle-Mert! Mert oli ehdottomasti toinen suosikeistani Jarnon lisäksi, vaikka hyvähän se on sanoa, kun katsoi tasan kaksi jaksoa kokonaan (pahuksen bändikurssi! ja nyt vieläpä samaan aikaan alkaa uutuus Flashforward. oi miksi, oi miksi aina samaan aikaan?). Laukkuun rakastuin samantien, itkin verta ja kyyneleitä lukiessani sen olevan second hand...:( Muutenkin tyyli on omaperäinen ja varmasti mukava ja rento. Mert on muutenkin aina ollut vimpan päälle, mitä nyt olen nähnyt. Ja hiukset vat ainakin tässä vastustamattomat. :D (kuinkahan paljon geeliä tai lakkaa...?) Mutta ehkä ihan hyvä vielä kasvaa muutama vuosi ja opetella ensin ompelemaan, jos vaikka sitten ura urkenisi. Mutta tyylissä ei mitään negatiivista (paitsi että hymy olisi mukava..?).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti