tiistai 26. tammikuuta 2010

RahanMENOA ei voi estää

Muutamat viime aikojen ostokset, tai no onhan tuosta jo aikaa, joululomalla. :D
Käytiin kaverin kanssa kaupungilla, niin ainokainen vaatekappale, mitä mukaani kelpuutin, oli tuo musta neule olkapäähärdelleillä ja sekin ylläriylläri henkkamaukalta. Minusta on tullut ylinirso! Kaulakoru ja sormus on myös hooämmää ja toisen niistäkin ehdin jo hävittää, sormuksen nimittäin. Jippijajee! Korvikset Vero Modasta. Ne oli ainoat, mitkä olivat tästä satsista alessa. :D
Rumpukapulat olivat ylikalliit ja myyjä erittäin epäasiantunteva ja töykeä. Jos olisin saanut tai tajunnut päättää siinä hetkessä, niin en olisi kyseisetä puljusta ostanut mitään! Vaan ei auta ryhtyä nirsoilemaan ainoassa musiikkikaupassa 80 kilometrin säteellä... Mutta ei sinne silti tarvitsisi ottaa ketä tahansa kiraristin tai metallimiehen näköistä jamppaa bassoja ja plektroja kauppaamaan!
Mustavalkoinen kortti oli yksi pakko-ostoksista, Pentikistä ei pääse ulos, ellei osta vähintäänkin yhtä. Olen vakavasti addiktoitunut mustavalkoisiin postikortteihin, joita alkaa pikkuhiljaa seinälle jo ihan mukavasti kertyä.
Ja hei, ale-lankoja! Ja vieläpä täydellisen värinen keltainen, jota olen pitkään metsästänyt täydelliseen reggae-pipoon (siitä ei sitten sen enempää, lopputulos oli mitä oli..)! Ja maailman parasta Isoveli-lankaa en löytänyt enää pitkään aikaan mistään, en ainakaan lähimarketeistani. Ja nyt jo kaduttaa, että en ostanut sitä enemmän, tahtoo nimittäin kunnianhimoinen palmikkopipo-projekti levitä aivan käsiin langanloppumis-uhan (miten tuo kirjoitetaan?!) kanssa...
Ja hyvään aikaan innostuin postailemaan tätäkin, nukkumassa olisi pitänyt olla kauan sitten, että jaksaa heti huomenaamulla kahdeksalta ihanaa matematiikkaa ja vielä ihanampaa opettajaa!! (huomaattehan sarkasmin..?)
♥♥♥

3 kommenttia:

  1. kivoilta näyttää! voisitko laittaa parempaa kuvaa paidasta? (:

    VastaaPoista
  2. Eiköhän tuo onnistu, ainakin heti kun saan pattereita! :D Ja hei, onko minulla lukija?! :O :D

    VastaaPoista
  3. tuo paita on oikeesti kiva (: pääsetköhän tätä kautta mun blogiin (:

    VastaaPoista