tiistai 5. tammikuuta 2010

Neuleita kaappien pohjilta

Hmm, bloggeriin tuli joku juntturi ja heti seuraavaksi huomasin, että ansimmäiset kuvat on taas jotenkin ihan oudosti, enkä niitä osaa korjailla, kiva juttu...

Mutta tässä siis kaikkia neuleita, joita on lahjaksi tultu tehtyä ja muutenkin neulottua.




Villasukat iskälle jouluksi. Olin ajoissa liikkeellä ja tein nämä jo lokakuussa! :)

Tähän kissahuiviin sain langat, viikset ja napit joululahjaksi äitini työkaverilta (!). Ne oli pakattu supersöpöön paperipussiin, jossa oli myös ohje kyseiseen huiviin ja jopa pussikin oli taiteltu kissan muotoiseksi! :)
























Tämä neuletakki tuli kummitytölleni joululahjaksi. En ole siitä mitenkään erityisen ylpeä, eikä kuvakaan oikeen ole paras mahdollinen. Minulle tuli tämän kanssa hurja kiire ja jouduin puottamaan ohjeesta kaikki palmikot ja muut mahdollisesti vaikeutta tuottavat pois. Kanttinauha meni pieleen, se oli todella liukas ja kapea ja oli todella kiire! Mutta minkäs teet... (oikeasti siihen olisi pitänyt tulla kaulukset ja nappilistat ja kaikki, ei ihan riittänyt aika!)


Kolmet lapaset kavereille joulahjoiksi!


Tämä tuli myös kaverille, tilaustyönä. Annoin sen kuitenkin loululahjana. Käsiala on hieman kyseenalainen...


Nämäkin lapaset tulivat kaverille, tilaustyönä. (oho, en kai vain toista itseäni?) Pidin langasta, mohair on ihanaa. <3
♥♥♥
Tällä hetkellä työn alla pitkävartiset sukat. Viimeiset kolme päivää olen ollut erittäin haastavan urakan parissa, nimittäin villakangassortsien! En ole koskaan onnistunut tekemään kankaasta mitään kunnollista tai päälle asti kelpuutettavaa, joten tällä kerralla on pakko nostaa hattua suoritukselleni, niistä tuli erittäin onnistuneet! :) Pitäisi varmaan kuvailla joskus, jos vaikka kävisi pattereita vihdoin ostamassa...:)
Jee, perjantaina kaupungille kaverin kanssa! Ja sortsien takia menee taas vähemmän rahaa, kun ei niitä tarvitse ostaa. :)
Minulle kävi todella hassu juttu! Tai no ei hassu, mutta erittäin iloisesti yllättävä! Noiden kenkälaatikkomodailujen seurauksena löysin yhdestä kenkälaatikosta vanhan säästöpossuni, joka oli aivan täynnä. Minun piti käydä pankissa maksamassa lukion oppilaskunnan laskuja, joten päätin palauttaa possun samalla pankkiin omalle tililleni. Siellä oli yli 150 e! Uskomatonta! :D Tällaisia yllätyksiä lisää kiitos! :)

2 kommenttia:

  1. oi, miksei minulle käy koksaan noin onnekkaasti! :D ja ihania neulomuksia sinulla

    VastaaPoista