maanantai 5. huhtikuuta 2010

Opiskelua

Muten näkyy, olen selkeästi erittäin keskittyneenä lukemassa historiaa, kertaamassa terveystietoa ja kirjoittamassa novellikansiota. Hyvä minä! Jottei tarvitsisi lukea historiaa, niin teen sitten kaikkea mahdolllista muuta, jopa siivoan! Mutta nyt iski sitten hinku opetella tekemään kollaaseja. :)

No eihän se ihan onnistunut, ainakaan Polyvoressa. Olen Toivoton isolla teellä! Tarkoituksenani oli tehdä muutama hieno kollaasi ja samalla aloittaa blogi-haaste, jossa olisi tarkoituksena tehdä kollaaseja (tai vain selittää, jos ei onnistu) vaatteista, mutta vain kolmesta vaatekappaleesta, jotka missäkin tilanteessa ottaisi mukaan tai hankkisi. Tämän koko jutun juju on siis se, että koitan, kuinka monelle haaste leviää vai tekeekö kukaan edes sitä. Nyt siis kommenttibokseihin levittämään :D --->

Tässä siis säännöt:
Tehtäväsi on tehdä kollaasi (tai vain kertoa) vaatteista, jotka ottaisit kussakin tilanteessa mukaan. Annettua ohjeistusta ei saa muuttaa!
1. Olet autiolla saarella. Mitkä 5 vaatekappaletta sinulla on?
2. Lähdet ystävien kanssa kaupungille. Mihin 4:ään vaatteeseen puheudut (asusteet mukaan lukien)?
3. Illalla on juhlat, joissa pukukoodina on naisilla iltapuku. Mitkä 3 vaatetta tai asustetta sinulla on?
4. Saat hankkia täksi kesäksi vain 2 uutta vaatetta! Mitkä ne ovat?


5. 1 lempivaatteesi!

♥♥♥

Kollaasissa minulla siis kolme tulevan kesän hankintaa. En edes tiedä mistä vaatteet ovat. :D Mutta siis, kulutetut farkkusortsit, joku kiva ja värikäs mekko/tunika ja ruskea tekonahkainen/nahkainen laukku olkahihnalla. :)

EDIT// Ja kutsun minä vielä itseäni bloggaajaksi! Eihän tämä juttu näin mene, että menen ja haastan kaikki! Onneksi tajusin ajoissa. :DD Aion siis haastaa Nelliinan, Idan ja Rosa-Fionan... :)

2 kommenttia:

  1. Heyyy kiva blogi ! Mites ois sellanen 'päivä kuvina'-postaus ? :)

    VastaaPoista
  2. Hmm, no mikäs siinä. Heti kun on sellainen kamera mikä vähän toimisi, niin kehtaisi sen vaikka mukaan kouluunkin ottaa. :D

    VastaaPoista